Ljudabsorbenter från Foam Team

Köp ljudabsorbenter från Foamteam​Något som är en stor bidragande faktor till många hälsoproblem idag är den höga ljudnivå och det buller som vi får stå ut med dagligen, därför är det viktigt att man ser till att åtgärda detta i miljöer där det ofta blir väldigt höga ljudnivåer som är skadligt för alla som vistas där. Det är såväl i skolan som på arbetsplatser och i hem där man har väldigt öppna planlösningar och kanske om det ofta befinner sig mycket barn som kan bli väldigt högljudda eller om det står tv och radio på hela dagarna. 

Då är det smidigaste sättet alltid att använda sig av en ljudabsorbent eller givetvis flera stycken beroende på hur stor yta det är som ni behöver montera upp dessa i. Hos Foam Team har man tagit fram en ljudabsorbent som är perfekt för alla olika typer av miljöer så som skolan, idrottshallar, öppna kontorslandskap och stora lokaler i allmänhet där det gärna ofta blir väldigt höga ljudvolymer och buller helt enkelt.​

Snygg design och enkelt att montera ljudabsorbenten

Eftersom att man på Foam Team har tagit alla aspekter i åtanke när man tagit fram sin ljudabsorbent så får ni en produkt som såväl har snygg design som riktigt bra funktion för att dämpa ljudnivån. Därför kan ni alltid välja de ljudabsorbenter som kommer att passa in bäst i just era miljöer eller hem, antingen om ni vill ha en diskret ljudabsorbent som smälter in i vägg eller tak, eller om ni vill ha en snygg inredningsdetalj med färg och mönster som ni är med och väljer. 

Självklart är även deras ljudabsorbenter riktigt lätta att montera upp på egen hand så ni behöver aldrig anlita en hantverkare för hjälp av monteringen. Så surfa in på deras hemsida www.foamteam.eu redan idag för att läsa mer eller lägga er beställning direkt.